De MIVB bedankt haar reizigers tijdens de Week van de mobiliteit

Komende maandag 18 september stappen het administratief personeel van de MIVB, CEO Brieuc de Meeûs, en Brussels minister voor Mobiliteit, Pascal Smet, naar de klanten om hen te bedanken voor het gebruik van het openbaar vervoer. Ze delen voor de gelegenheid snoepjes uit en herinneren hen tegelijk aan de regels die ze moeten respecteren om een “Top Traveller” te zijn.

De Week van de Mobiliteit brengt Brussel opnieuw in beweging van 16 tot 22 september. Gedurende drie dagen (op 18, 19 en 20 september) stapt het MIVB-personeel op de reizigers toe van verschillende bus- en tramlijnen om snoepjes uit te delen. Dat is een ideale gelegenheid om hen te bedanken om met de MIVB te reizen en hen te herinneren aan de te volgen regels in het Brusselse openbaar vervoer zodat ze elke dag een “Top Traveller” zijn.

Ook de CEO van de MIVB, Brieuc de Meeûs, en minister van Mobiliteit, Pascal Smet, doen mee. Samen delen ze op maandag 18 september snoepjes uit aan de reizigers van tramlijn 92.

Als u aanwezig wil zijn op deze actie en/of de CEO, de minister en het MIVB-personeel wil filmen/fotograferen: afspraak om 8.50 uur in de inkomhal van het MIVB-hoofdkantoor, Koloniënstraat 62 in Brussel. Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen bij An Van hamme: an.vanhamme@mivb.brussels of 0477-62.73.73.

 

Afspraak:

Datum: Maandag 18 september 2017 om 08.50 uur – Adres: MIVB - Koloniënstraat 62, Brussel

Contacteer ons
Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 km². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 51 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2019 liefst 433,5 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel