De MIVB brengt geliefden bij elkaar

Duizenden reizigers kruisen elkaar elke dag op het MIVB-net. Met jaarlijks 370 miljoen ritten lijken de mogelijkheden om mensen te ontmoeten op bus, tram of metro eindeloos… Naar aanleiding van Valentijn wil de Brusselse vervoersmaatschappij geliefden nog dichter bij elkaar brengen met een ruiker bloemen…en hun huwelijksetentje.

Blikken die elkaar kruisen, ingetogen glimlachjes, een woordje dat wordt uitgewisseld, contacten die worden gelegd… De MIVB brengt Brussel in beweging, maar zorgt ook voor ontmoetingen tussen Brusselaars, studenten, toeristen, pendelaars,… alle reizigers die elke dag de bus, tram en metro nemen.

Dit jaar brengt de MIVB de geliefden van het openbaar vervoer nog dichter bij elkaar via het platform loveline.mivb.be

Bloemen…en een huwelijk!

Geliefden kunnen deelnemen aan een wedstrijd op het platform loveline.mivb.be. Ze moeten daarbij het relaas doen van hun ontmoeting. Elke dag wordt het mooiste verhaal beloond met een ruiker bloemen. Op het einde van de wedstrijd, die nog tot 23 februari loopt, selecteert een jury het mooiste verhaal. Het winnende koppel kan dan zijn huwelijk, of eenvoudigweg hun liefde voor elkaar, in het bijzijn van hun naasten vieren in de restauranttram « Tram Experience », die speciaal voor de gelegenheid wordt afgehuurd.

De geliefden kunnen ook hun eigen loveline maken op de website en delen via sociale media of als virtuele kaart sturen naar zijn of haar hartendiefje met vermelding van de MIVB-lijn die ze gebruiken of om er elkaar terug te vinden.

Contacteer ons
Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 km². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 51 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2019 liefst 433,5 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel