De MIVB brengt je naar Couleur Café

Het Couleur Café-festival en de MIVB schrijven verder aan hun liefdesverhaal. Ook dit jaar brengt de MIVB de festivalgangers gratis naar Tour en Taxis en biedt hen gratis pendeldiensten aan voor de terugkeer.

Het Couleur Café-festival geeft de aftrap van de zomer in Brussel van vrijdag 3 tot zondag 5 juli op de site van Tour & Taxis. Meer dan 60 artiesten, verdeeld over 5 podia, brengen de festivalgangers aan het dansen op de ritmes van hip-hop, funk, soul, reggae, latino,

De MIVB brengt je gratis naar Couleur Café

Om ervoor te zorgen dat de festivalgangers zorgeloos naar de Tour en Taxis-site kunnen, brengt de MIVB hen er gratis naartoe. Het toegangsticket voor het festival bevat een 9-cijferige code (EventPass). Dankzij die code reizen de festivalgangers gratis op het MIVB-net. Het «EventPass»-ticket kan verkregen worden aan een van de 365 GO-verkoopautomaten door de 9-cijferige code in te geven die op het toegangsticket van het festival staat.

Het festival verlaten is al even eenvoudig. De MIVB legt zeven pendelbuslijnen in die vertrekken van op het festival en het hele Brusselse gewest bedienen van vrijdag tot zondag tussen middernacht en 3 uur ‘s ochtends. De bussen zijn gratis toegankelijk voor festivalgangers op vertoon van hun Couleur Café-armbandje. De elf lijnen van het Noctis-nachtnet zijn eveneens gratis beschikbaar voor de festivalgangers dankzij hun EventPass en dit van aan de halte Centraal Station (aansluiting met bepaalde pendeldiensten) op vrijdag- en zaterdagnacht.

De informatie over de pendelbussen en hun traject is beschikbaar op de site van het festival en op de website van de MIVB: www.mivb.be

Deel jouw mooiste momenten op Couleur Café met de MIVB

Een festival maakt vaak een hoop emoties los die zin geven om te delen met naasten of zelfs met de hele aardbol! Dit jaar kunnen de festivalgangers voor het eerst hun foto’s en boodschappen delen op een reuzenscherm via de sociale netwerken Instagram en Twitter, met de hashtag #MIVBCOULCAF15 of #STIBCOULCAF15.

Contacteer ons
Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 km². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 51 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2019 liefst 433,5 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel