Skip to Content

De MIVB nodigt uit voor de resultaten van de laatste tevredenheidsbarometer tijdens een virtuele presentatie

Persuitnodiging - 24 maart 2021

Elk jaar worden reizigers naar hun mening gevraagd over de diensten die de MIVB aanbiedt. De tevredenheidsbarometer is een essentiële bron van informatie en stelt de MIVB in staat haar sterke punten te identificeren én de zaken waarop de reizigers verdere inspanningen verwachten. De MIVB kreeg een algemene score van 7,1/10 in de tevredenheidsbarometer van 2019. Welke score zal de MIVB behalen in de barometer van 2020, dat een bijzonder jaar was voor het land maar ook voor de Brusselse openbaarvervoermaatschappij? De MIVB nodigt u uit om er meer over te weten te komen tijdens een online presentatie op woensdag 24 maart.

De presentatie vindt plaats in aanwezigheid van de Brusselse minister van Mobiliteit, Elke Van den Brandt, de CEO van de MIVB, Brieuc de Meeûs, en een deskundige van de MIVB. Journalisten krijgen na de presentatie de gelegenheid om online al hun vragen te stellen over de resultaten van de barometer.

 

Praktische informatie:

Datum: Woensdag 24 maart

Tijdstip: 9.30 uur

Link om de persconferentie live te volgen :

http://videos.stib-activityreports.brussels/stream/

 

Gelieve in te schrijven bij An Van hamme om deel te nemen aan deze online persconferentie: An.Vanhamme@mivb.brussels – 0477/627373. De toegangscodes tot de presentatie worden u toegestuurd na de bevestiging van uw inschrijving.

 

 

Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 km². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 17 tramlijnen, 53 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2020 244,2 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel