De MIVB nodigt uit voor de resultaten van de tevredenheidsbarometer

UITNODIGING VOOR DE PERS

Sterke en minder sterke punten, prioriteiten,… De jaarlijkse tevredenheidsbarometer van de reizigers is een belangrijke informatie- en motivatiebron voor de MIVB. De Brusselse vervoersmaatschappij nodigt uit om de resultaten van haar barometer 2022 te ontdekken op woensdag 19 april.

Elk jaar voert een onafhankelijk onderzoeksbureau in opdracht van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest de tevredenheidsbarometer van de MIVB uit. Tijdens dit onderzoek wordt de reizigers gevraagd om de diensten van de MIVB te beoordelen volgens verschillende criteria: comfort, stiptheid, aansluitingen, netheid, veiligheid, enz. Dankzij deze evaluatie kan de MIVB de impact van haar investeringen meten en prioriteiten voor verbetering vaststellen. In 2022 toonden de reizigers zich bijzonder betrokken bij deze tevredenheidsenquête.

De Brusselse openbaarvervoersmaatschappij nodigt uit om de belangrijkste resultaten van haar barometer 2022 te ontdekken tijdens een persconferentie op woensdag 19 april om 12 uur, in aanwezigheid van haar CEO, Brieuc de Meeûs, en van Brussels minister van Mobiliteit, Elke Van den Brandt.

Na de persconferentie wordt een lichte lunch geserveerd.

Praktisch

Datum: woensdag 19 april 2023

Tijdstip: 12 uur

Plaats: hoofdkantoor MIVB – Koloniënstraat 62, Brussel

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via [email protected]

 

 

Toegansplan Atrium Toegansplan hoofdzetel MIVB.pdf - 3 MB

 

 

 

 

Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 km². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1,2 miljoen inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 54 buslijnen, 11 nachtbuslijnen en een vervoerdienst voor personen met een beperking. 

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel