De MIVB stelt de resultaten voor van de tevredenheidsbarometer 2016

Persuitnodiging - 30 maart 2017

2016 was een bijzonder jaar. Desondanks deed de MIVB er alles aan om haar reizigers zo goed mogelijk te bedienen. Wat is hun mening over stiptheid, veiligheid, frequenties, comfort, of toegankelijkheid van het openbaar vervoer? Voor de MIVB betekent de mening van haar reizigers over de dienstverlening een essentiële informatiebron om voortdurend verbeteringen te kunnen aanbrengen. Daarom houdt de MIVB samen met Brussel Mobiliteit en een gespecialiseerd bedrijf elk jaar een grote tevredenheidsenquête bij de reizigers. De Brusselse openbaarvervoersmaatschappij stelt de resultaten voor op 30 maart om 11 uur.

De MIVB legt haar oor elke dag te luister bij haar reizigers, die onder andere via social media hun ervaringen, vragen en opmerkingen delen. Om nog beter de verwachtingen van de MIVB-reizigers te leren kennen, bevraagt een onafhankelijk studiebureau hen ook elk jaar tijdens het laatste trimester om hun mening te kennen over verschillende punten: veiligheid, comfort, frequenties overdag, ’s avonds of tijdens het weekend, de netheid,…

Essentiële informatie voor de MIVB om haar sterke kanten en eventuele aandachtspunten te kennen en zo beter te antwoorden op de verwachtingen en de noden van haar reizigers.

De CEO van de MIVB, Brieuc de Meeûs, en de minister van Mobiliteit, Pascal Smet, nodigen u uit om de resultaten van de tevredenheidsbarometer 2016 te ontdekken op donderdag 30 maart om 11 uur op het hoofdkantoor van de MIVB.

Na de persconferentie wordt een lichte lunch geserveerd.

Gelieve uw aanwezigheid op deze persconferentie te bevestigen bij An Van hamme (an.vanhamme@mivb.brussels – 02-515.20.56).

Afspraak:

Datum: Donderdag 30 maart 2017 om 11 uur – Adres : MIVB - Mobi²,  Koloniënstraat 62, Brussel

Contacteer ons
Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 km². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 51 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2019 liefst 433,5 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel