De MIVB stelt haar activiteitenverslag voor

Uitnodiging voor de pers 30/5 – 9.30 uur

Frequenties, voertuigenvloot, afgelegde kilometers, toegankelijkheid,… Het jaarverslag van de MIVB werpt het licht op alles wat de Brusselse openbaarvervoersmaatschappij het afgelopen jaar verwezenlijkte. De MIVB nodigt uit om de belangrijkste cijfers te ontdekken tijdens een persconferentie op 30 mei.

De Brusselse openbaarvervoersmaatschappij stelt eveneens alle lopende en toekomstige projecten voor met het oog op een verbetering van de Brusselse mobiliteit.

Brieuc de Meeûs, CEO van de MIVB, stelt het jaarverslag 2022 en de MIVB-projecten voor tijdens een persconferentie op dinsdag 30 mei.

Praktisch:

Datum: Dinsdag 30 mei

Tijdstip: 9.30 uur

Plaats: ​ Hoofdkantoor MIVB – Koloniënstraat 62, Brussel

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen bij [email protected]

 

Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 km². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1,2 miljoen inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 55 buslijnen, 11 nachtbuslijnen en een vervoerdienst voor personen met een beperking. 

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel