De MIVB versterkt verschillende lijnen voor Allerheiligen

Donderdag 27 oktober 2016 — Om de bereikbaarheid van de kerkhoven met het openbaar vervoer te vergemakkelijken met Allerheiligen, versterkt de MIVB verschillende buslijnen of past het traject ervan aan op 1 november.

Zoals ieder jaar versterkt de MIVB verschillende buslijnen voor Allerheiligen, 1 november, om de reizigers de gelegenheid te geven makkelijker naar de kerkhoven te gaan die vlakbij de doorkomst van deze lijnen ligt. De dienstregeling van drie buslijnen – lijnen 43, 59 en 63 – wordt aangepast en een pendelbus wordt in dienst gesteld tussen metrostation Kraainem en de kerkhoven van Etterbeek en Sint-Lambrechts-Woluwe.

 

  • Buslijn 43 bedient het kerkhof Ukkel-Verrewinkel tussen 9.10 en 15.40 uur.
  • Buslijn 59 wordt omgelegd langs de halte Jules Bordet om de kerkhoven van Evere en Schaarbeek te bedienen tussen 7.40 en 16.50 uur.
  • Buslijn 63 wordt verlengd van aan het kerkhof van Brussel tot de halte Jules Bordet, om ook de kerkhoven van Evere en Schaarbeek te bedienen tussen 7.40 en 16.50 uur.

 

Bovendien zal een pendelbus metrostation Kraainem rechtstreeks verbinden met de kerkhoven van Etterbeek en Sint-Lambrechts-Woluwe, vlakbij de halte Lange Eik. De bus rijdt om het half uur tussen 9.30 en 16 uur.