De MIVB zet pendelbussen in voor het Jam’in Jette festival

De elfde editie van het Jam’in Jette festival vindt plaats van 19 tot 21 mei in Jette. De MIVB zet voor die gelegenheid pendelbussen in die rijden van vrijdag tot en met zondag en die het festivalgangers makkelijker maken om veilig terug naar huis te gaan.

De gemeente Jette stelt haar Jeugdpark open voor een hele reeks artiesten uit verschillende genres om het de talrijke festivalgangers naar hun zin te maken: van electro tot jazz, rap, rock, techno en vele andere stijlen. En om ervoor te zorgen dat ze veilig thuiskomen, staan er vier speciale MIVB-pendelbussen klaar aan de speciale halte Jam'In Jette, aan de hoofdingang van het festival.

Gratis vervoer voor festivalgangers

De pendelbussen rijden tussen Jette Station, de halte Jam'in Jette bij de hoofdingang van het Jeugdpark, en het Centraal Station. De eerste pendelbus vertrekt om 00:30 uur en de andere volgen elk half uur tot de laatste pendelbus om 2 uur terugkeert.

Het MIVB-net en Noctis eveneens van de partij

De pendelbussen brengen de festivalgangers naar het Centraal Station, vanwaar ze via het Noctis-netwerk naar huis kunnen.

Om het festivalterrein te bereiken, kunnen reizigers overdag ook een beroep doen op het klassieke MIVB-netwerk.

Meer informatie over de reisopties op www.mivb.brussels of jaminjette.be.

Story image

 

 

 

Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 km². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1,2 miljoen inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 55 buslijnen, 11 nachtbuslijnen en een vervoerdienst voor personen met een beperking. 

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel