Een maestro in de metro: dagindeling 12/9

Zaterdag 12 september nodigt de MIVB uit voor klassieke muziek in de metro met de befaamde pianist Frank Braley.

Frank Braley heeft naam en faam op internationaal vlak en was eerste laureaat van de Koning Elisabethwedstrijd in 1991 en nu directeur van het Koninklijk Kamerorkest van Wallonië. Hij geeft een soloconcert in een rijdend metrostel, wat een primeur is voor het Brussels openbaar vervoer. De pianist zal later die dag ook een concert geven met muzikanten in metrostation Rogier.

Solo in de metro en concert in Rogier

  • 11uur: vertrek met de metro vanuit station Stokkel met aan boord Frank Braley en zijn piano (aanwezigheid van de heren Brieuc de Meeûs, CEO van de MIVB, en Pascal Smet, Brussels minister van mobiliteit)
  • 15uur: concert in station Rogier. Frank Braley, begeleid door het Koninklijk Kamerorkest van Wallonië, neemt plaats aan het klavier van een halve vleugelpiano voor 3 concerten van 30 minuten. (aanwezigheid van Brieuc de Meeûs, CEO van de MIVB)

 

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen bij An Van hamme (vanhammea@mivb.irisnet.be - 02 515 20 56).

Contacteer ons
Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 km². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 51 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2019 liefst 433,5 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel