Exclusief live concert van Stereoclip in de metro

De MIVB en Stereoclip brengen Brussel in beweging op zaterdag 8 oktober. De Belgische elektro-artiest speelt een exclusieve liveset in een metrowagon. Vanaf 18 uur kan het Brusselse publiek een aantal unieke nummers ontdekken tussen de stations Delta en Erasmus en nadien tussen Erasmus en Herrmann-Debroux. Een mooie afsluiter van het festival Wunderground.

Op zaterdag 8 oktober maakt Stereoclip, die momenteel bezig is aan een Europese tournee, een uitzonderlijke tussenstop in de Brusselse metro. Deze rijzende ster van de Belgische elektro en jong Brussels talent brengt een mix van elektro en deephouse. Terwijl de metro Brussel doorkruist, van Delta naar Erasmus en van Erasmus naar Herrmann-Debroux, neemt hij ons mee op een ontdekkingstocht doorheen zijn universum, met verschillende nieuwe tracks.

Praktisch

Fans van Stereoclip kun zaterdag 8 oktober instappen in de blauwe, muzikale metro in het station Delta (lijn 5) om 18u of in het station De Brouckère om 18u20. Deze metro zal richting Erasmus rijden. De metro vertrekt opnieuw richting Delta in station Erasmus om 18u40 en in station De Brouckère om 19u05.

Wunderground: het verhaal gaat verder

De exclusieve liveset van Stereoclip is de laatste in een lange reeks activiteiten die werden georganiseerd in het kader van Wunderground. Dit eerste ondergrondse kunstenfestival werd gelanceerd ter gelegenheid van het 40-jarige bestaan van de metro.
Het is vooral ook een gelegenheid om bekend te maken dat Wunderground zal blijven bestaan als blog ter bevordering van kunst en muziek in de ondergrondse stations. Het gaat om een web app waarmee je de muziek die in de metrostations wordt gespeeld live kan beluisteren en herkennen, een exclusief partnerschap met 22tracks, een tweemaandelijkse wedstrijd om je eigen playlist uit te zenden in de stations en een hele hoop speciale acties met bekende artiesten (showcases, albumpresentaties, meet en greets, ...). Zonder natuurlijk de Webstore te vergeten.

Contacteer ons
Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 kmĀ². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 51 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2019 liefst 433,5 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel