Jouw privacy telt!

 

Goeiedag,

Je krijgt via deze weg regelmatig mails van onze persdienst: persberichten, uitnodigingen voor persconferenties en persbezoeken,… Vandaag krijg je deze mail omdat we je willen laten weten dat we jouw privacy belangrijk vinden en de nodige maatregelen nemen om die te beschermen.

Op 25 mei treedt de General Data Protection Regulation (GDPR) in werking. Via deze Europese regelgeving zijn er strikte regels voor het verzamelen van gegevens en de informatie errond, moeten uiteraard privacyregels gerespecteerd worden en kunnen personen vragen om hun gegevens te laten verwijderen.

Jouw e-mailadres dient uitsluitend om de gebruikelijke mails van onze persdienst te bezorgen. Als je dat niet langer wil, dan kan je jouw adres laten verwijderen door onderaan deze e-mail te klikken op “Afmelden”.

 

Vragen over jouw persoonlijke gegevens, kan je beantwoord zien door een “reply” op deze mail.

 

Met vriendelijke groeten,

De persdienst van de MIVB

Contacteer ons
Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 km². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 51 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2019 liefst 433,5 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel