TER HERINNERING: Maandag ernstige hinder op het MIVB-net

Het MIVB-net zal maandag 19 februari ernstige hinder ondervinden van een vakbondsactie. De Brusselse vervoersmaatschappij ontving een stakingsaanzegging van het ACOD en het ACLVB. Welke lijnen van het netwerk exact verstoord zullen zijn, wordt pas maandagochtend duidelijk. Reizigers kunnen vanaf 6 uur ’s ochtends terecht op de verschillende communicatiekanalen van de MIVB.

De Brusselse vervoersmaatschappij ontving een stakingsaanzegging van het ACOD en het ACLVB voor nu maandag, 19 februari. Welke lijnen exact hinder zullen veroorzaken voor de reizigers, wordt pas maandagochtend duidelijk.

Maandagvoormiddag is een nieuwe verzoeningsvergadering gepland tussen de directie en de vakbonden.

De MIVB betreurt deze mogelijke hinder voor haar klanten en informeert hen zo goed mogelijk via haar Contact Center (070/23.20.00) vanaf 6 uur maandagochtend. Ook de website www.mivb.brussels, de mobiele website en de MIVB-applicatie informeren de reizigers, net als de Facebook-pagina (facebook.com/mijnmivb) en de Twitter-account (@stibmivb).

Contacteer ons
Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 kmĀ². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 51 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2019 liefst 433,5 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel