Maatwerkbedrijf vormt nieuwe lading ontwaardingstoestellen MIVB om tot sleutelkastjes

Uitnodiging persbezoek werkplaats L'Ouvroir

Maatwerkbedrijf L'Ouvroir vormt een nieuwe lading oranje ontwaardingstoestellen van de MIVB om tot sleutenkastjes. We nodigen je graag uit bij L’Ouvroir, waar je het volledige productieproces kan bijwonen van oude MIVB ontwaardingstoestellen in SESAME sleutelkastjes op 7 november om 11u.

Vanuit een creatieve en ecologische inspiratie maakt het ontwaardingstoestel, een icoon van het Brusselse openbaar vervoer, zijn opwachting in onze privévertrekken.
Dit terwijl het eveneens bijdraagt tot de plaatselijke sociale en economische ontwikkeling.

Tijdens het persbezoek aan L’Ouvroir kan je het volledige productieproces bijwonen van oude MIVB ontwaardingstoestellen in SESAME sleutelkastjes op 7 november om 11u.

Zullen aanwezig zijn:
Damien Logghe, directeur van L'Ouvroir VZW
Pierre-Emmanuel Vandeputte, Designer 
Brieuc de Meeûs, CEO Maatschappij voor het Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) 

Praktische informatie persbezoek atelier
07.11 11u
L'OUVROIR 
Bodeghemstraat 78-82a
1000 Brussel

Gelieve je aanwezigheid te bevestigen via info@beculture.be

Contacteer ons
Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 kmĀ². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 51 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2019 liefst 433,5 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel