Met de MIVB naar Couleur Café

Couleur Café keert eind juni terug naar het Ossegempark. De MIVB vergemakkelijkt de verplaatsingen van de festivalgangers van en naar het wereldmuziekfestival. Zij kunnen gratis gebruikmaken van het MIVB-net en van de speciale pendelbussen.

Zwangere Guy, Sean Paul, Black Mamba, Tamino, Ms. Lauryn Hill, KOKOKO!, DJ Vega… Er zullen opnieuw heel wat artiesten op de podia van het Couleur Café-festival verschijnen. Het festival vindt al voor de 30ste keer plaats, dit keer in het Ossegempark van vrijdag 28 tot en met zondag 30 juni. De MIVB verbindt zich aan dit muziekevenement door de festivalgangers naar de concerten te brengen en daarna opnieuw veilig thuis.

Gratis met de EventPass

Het Couleur Café-festival biedt samen met de MIVB gratis openbaar vervoer aan de festivalgangers voor de heen- en terugreis. Met de code van de EventPass, die zich op het toegangsticket bevindt, kunnen de toeschouwers aan een GO-verkoopautomaat een gratis ticket krijgen voor het MIVB-net.

Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer

Het festival aan de voet van het Atomium is makkelijk bereikbaar met de MIVB. De festivalgangers kunnen het terrein bereiken door gebruik te maken van de metro (lijn 6, station Heizel), de tram (lijn 7, halte Heizel of Eeuwfeest, lijnen 51 en 93, halte Stadion en lijn 19, halte Eeuwfeest) of van de bus (lijnen 84 en 88, halte Heizel).

Pendelbussen en Noctis voor de terugkeer

Ook terugkeren na het festival kan zonder zorgen. De toeschouwers kunnen gratis op vertoon van het armbandje van Couleur Café de nachtelijke pendelbussen nemen van Couleur Café. De zes pendelbuslijnen vertrekken om het kwartier aan het Atomium en bedienen het hele Brusselse gewest van vrijdag tot en met zondag tussen middernacht en 3 uur ‘s ochtends.

Ze kunnen eveneens gratis met het vervoersticket dat ze kregen via de EventPass-code de 11 Noctis-buslijnen nemen die vertrekken aan de halte Centraal Station (aansluiting verzekerd door de Couleur Café-pendelbussen E en F). De Noctis-bussen rijden alleen tijdens de nacht van vrijdag en zaterdag van middernacht tot 3 uur ‘s ochtends aan een frequentie van een bus om de 30 minuten (om de 20 minuten voor de lijnen N05, N08 en N09).

Alle informatie over de toegankelijkheid van het festivalterrein, over de Noctis-lijnen en de reiswegen van de 6 pendelbuslijnen van Couleur Café zijn beschikbaar op de website van de MIVB, www.mivb.brussels

Contacteer ons
Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 km². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 51 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2019 liefst 433,5 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel