Skip to Content

Met de MIVB naar Couleur Café

Couleur Café strijkt van 24 tot 26 juni neer onder het Atomium. De MIVB is opnieuw partner van het meest kosmopolitische festival. Om er naartoe te gaan, is het heel eenvoudig: gebruik het openbaar vervoer of de pendelbussen die speciaal voor het evenement worden ingelegd.

Het Ossegempark aan het Atomiumplein zal vibreren op het ritme van onder andere Shaggy, Youssou N’Dour, Caballero & JeanJass, Reggaebus en DJ Nigga Fox tijdens de 31ste editie van het wereldmuziekfestival Couleur Café, dat plaatsvindt van vrijdag 24 tot zondag 26 juni.

De MIVB aangeboden voor festivalgangers

Bij elk festivalticket is een code van een Event Pass gevoegd. Dankzij die code kunnen de festivalgangers gratis een heen-en-terug ticket van de MIVB krijgen aan een GO-verkoopautomaat. ​

Het festivalterrein is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer:

  • Metro 6, station Heizel
  • Tram 7, halte Heizel
  • Bus 83 (N18 op vrijdag en zaterdag), halte Heizel
  • Tram 9, halte Koning Boudewijn (enkele minuten te voet)

 

  • Op vrijdag 24/6:
  • Tram 19, halte Sint-Lambertus
  • Tram 93, halte Stadion (enkele minuten te voet)

 

  • Op zaterdag 25/6 en zondag 26/6 :
  • Pendelbus 19, halte Stadion (enkele minuten te voet)

Festivalgangers kunnen op vrijdag 24 en zaterdag 25 tussen middernacht en 3 uur 's nachts ook de Noctis N18-buslijn (Heizel-Centraal Station) nemen om van het festival naar het centrum van de stad te gaan. Er zal elke 30 minuten een bus rijden op deze lijn.

Met de pendelbus

Bovendien stelt de MIVB van vrijdag tot en met zondag ’s nachts 6 pendelbussen ter beschikking van de festivalgangers, die toegankelijk zijn op eenvoudig vertoon van een Couleur Café-armbandje. Ze verbinden het festivalterrein rechtstreeks met Herrmann-Debroux, Trammuseum, Kraainem, Drie Linden, Stalle (P) en Sint-Guido, tussen middernacht en 3 uur ’s ochtends, met een frequentie om de 15 minuten.

Alle informatie over de mobiliteit met het openbaar vervoer van en naar het festival is beschikbaar op de website van het festival: www.couleurcafe.be, en de website van de MIVB: www.mivb.brussels

Story image
Story image

 

 

 

Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 km². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1,2 miljoen inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 17 tramlijnen, 55 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. 

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel