Metro onderbroken op 11 en 12 november tussen Kunst-Wet en Elisabeth

Dinsdag 7 november 2017 — De MIVB vervangt een wissel ter hoogte van station Rogier tijdens het weekend van 11 en 12 november. Tijdens deze werken wordt het metroverkeer van lijnen 2 en 6 in beide richtingen onderbroken tussen de stations Kunst-Wet en Elisabeth en vervangen door pendelbussen.

Het MIVB-net, en meer bepaald het metronet, krijgt elke dag vele duizenden reizigers over de vloer. Om een veilige en performante dienstverlening te kunnen blijven aanbieden, wordt het net geregeld onderhouden.

Dat is het geval tijdens het weekend van 11 en 12 november. MIVB-ploegen vervangen er een versleten wissel tussen de stations Yzer en Rogier.

Metroverkeer onderbroken

Deze werken noodzaken de onderbreking van het metroverkeer tussen de stations Kunst-Wet en Elisabeth en dit in beide richtingen van zaterdag 11 november begin van de dienst tot zondag 12 november einde van de dienst.

Er worden pendelbussen ingezet die alle stations bedienen tussen Kunst-Wet en Elisabeth.

Tijdens het weekend van de onderbreking voor deze werken worden buslijnen 29, 63, 65 en 66 uitzonderlijk omgelegd langs station Kunst-Wet om de reizigers een aansluiting te kunnen aanbieden met de metro’s tussen de stations Kunst-Wet en Koning Boudewijn.