Metro onderbroken tussen Bockstael en Koning Boudewijn tijdens weekend 20 en 21 juni

De MIVB vervangt een wissel tussen de stations Stuyvenbergh en Houba-Brugmann tijdens het weekend van 20 en 21 juni. Deze werken hebben gevolgen voor het metroverkeer van lijn 6.

Voor het onderhoud van haar net vervangt de MIVB een wissel tussen de stations Stuyvenbergh en Houba-Brugmann op metrolijn 6.

Deze werken noodzaken de onderbreking van het metroverkeer tussen de stations Bockstael en Koning Boudewijn op zaterdag 20 en zondag 21 juni.

Pendelbussen rijden tussen de stations Bockstael en Heizel. Ze passeren aan metrostation Koning Boudewijn alvorens aan te komen in het station Heizel om zo de dienstverlening aan de reizigers te verzekeren.

Het metroverkeer zal op maandag 22 juni hersteld zijn voor het begin van de dienst.

Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 km². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 52 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2020 244,2 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel