Metro rijdt later tijdens Brussels Summer Festival

Het Brussels Summer Festival (BSF) belooft ook voor deze veertiende editie dit jaar hoge toppen te scheren. Het muziekfestival vindt plaats van 14 tot 23 augustus op de Kunstberg, op het Paleizenplein, in het Muziekinstrumentenmuseum en in de Magdalenazaal. Tijdens het BSF laat de MIVB de vier metrolijnen later rijden van 20 tot en met 23 augustus.

Het BSF lokt als meest eclectische muziekfestival van België traditioneel een massa volk naar de hoofdstad. Om parkeerstress en verkeersdrukte te vermijden, is het makkelijk met het openbaar vervoer van de MIVB naar de verschillende podia te gaan.

Zowel voor wie met de metro als voor wie met de tram of de bus komt, bevinden zich verschillende haltes vlakbij de concertlokaties.

En voor de gelegenheid bedienen de metro’s het station Park later (lijnen 1 en 5), net als het station Troon (lijnen 2 en 6). Afhankelijk van de toevloed, wordt in extra doorkomsten voorzien.

De Noctis-nachtbussen brengen nachtbrakers naar huis op vrijdag- en zaterdagavond van middernacht tot 3 uur ’s morgens.
 

Meer info op www.mivb.be en www.bsf.be

Contacteer ons
Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 kmĀ². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 51 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2019 liefst 433,5 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel