MIVB bedankt reizigers

Maandag 19 september bedanken het administratief personeel van de MIVB, CEO Brieuc de Meeûs en Brussels mobiliteitsminister Pascal Smet reizigers op het MIVB-net. Ze zullen badges uitdelen om hen te bedanken omdat ze het openbaar vervoer nemen en zo ook de levenskwaliteit in Brussel verbeteren door vooral duurzame mobiliteitsmiddelen te gebruiken.

In volle Week van de Mobiliteit, van 19 tot 23 september, zullen ruim 500 MIVB-personeelsleden de reizigers ontmoeten in de bussen en trams om badges uit te delen. Dé gelegenheid om hen te bedanken om het Brusselse openbaar vervoer te gebruiken en te kiezen voor duurzame vervoermiddelen die ten dienste staan van de mobiliteit en de levenskwaliteit in de stad.

De CEO van de MIVB, Brieuc de Meeûs, en Brussels minister van Mobiliteit, Pascal Smet, bedanken de klanten eveneens. Ze doen dat op maandag 19 september om 9 uur in station De Brouckère (afspraak op de perrons van de premetrolijnen 3/4) door badges uit te delen aan de reizigers.

 

Wenst u dit bij te wonen? Graag een seintje bij An Van hamme op an.vanhamme@mivb.brussels of 0477-62.73.73.

Contacteer ons
Lore Vandoorne Woordvoerster, Kabinet Pascal Smet
Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 km². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 51 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2019 liefst 433,5 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel