MIVB brengt festivalgangers naar Couleur Café

Brussel zal begin juli opnieuw bewegen op het geluid van de muziek van het Couleur Café-festival. Allemaal festivalgangers die de MIVB in beweging brengt door hen gratis openbaar vervoer aan te bieden gedurende de drie dagen van het festival.

Hiphop, funk, soul, reggae, latin, rock… Tientallen artiesten van uiteenlopende muziekstijlen geven drie dagen lang het beste van zichzelf van vrijdag 1 juli tot zondag 3 juli voor de jongste editie van Couleur Café. Meer dan 70 concerten en dj-sets zullen te zien zijn op zes verschillende podia: Soprano, De Jeugd van Tegenwoordig, Chronixx, Julian Marley, Magic System, Inna Modja, Selah Sue, Clapton, Roméo Elvis & Le Motel, … Er is voor elk wat wils.

Couleur Café laat u swingen, de MIVB laat u bewegen

Zoals ieder jaar ondersteunt de MIVB dit onmisbare evenement in het Brusselse muzikale leven. Met de code van de Eventpass die zich op het festivalticket bevindt kunnen festivalgangers een vervoerbewijs krijgen voor het MIVB-net en zonder zorgen naar het festivalterrein gaan. De Eventpass kunnen ze te pakken krijgen aan een GO-verkoopautomaat door er de 9-cijferige code in te geven die zich op het ticket van het Couleur Café-festival bevindt.

Na de concerten kunnen de festivalgangers probleemloos terug door gebruik te maken van een van de gratis pendelbussen die de MIVB inzet tijdens de nacht van Couleur Café, of van een van de reguliere Noctisbussen.

Pendelbussen en Noctis

De 7 pendelbuslijnen vertrekken om het kwartier van aan de Tour & Taxis-site en bedienen het hele gewest. De festivalgangers kunnen deze gratis gebruiken op vertoon van hun Couleur Café-bandje. Van aan de halte Centraal Station (aansluiting met 3 pendelbussen) in het centrum van Brussel kunnen de festivalgangers de 11 Noctisbuslijnen nemen (eveneens gratis op vertoon van de Eventpass).

De pendeldienst brengt de festivalgangers in alle veiligheid terug tussen middernacht en 3 uur ‘s ochtends van vrijdag tot zondag. De Noctisbussen rijden tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag met een doorkomst om de 30 minuten.

Informatie over de pendelbussen en het festival op www.mivb.brussels en www.couleurcafe.be

Contacteer ons
Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 km². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 51 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2019 liefst 433,5 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel