MIVB en Brussels Summer Festival brengen Brussel in beweging

Het Brussels Summer Festival strijkt begin augustus opnieuw neer in Brussel met verschillende concerten in het hartje van de hoofdstad. Naar goede gewoonte zorgt de MIVB voor het vervoer van en naar het festival. Voor de gelegenheid rijdt de metro later voor de concerten op het Paleizenplein van 11 en 14 augustus.

Brussel in beweging brengen, dat is het credo van de MIVB. Daarom verbindt de Brusselse openbaarvervoersmaatschappij zich aan de talloze evenementen die het Brusselse leven laten bruisen zodat de deelnemers er zorgeloos naartoe kunnen gaan.

Dat is opnieuw het geval tijdens het Brussels Summer Festival, waarvan de 15de editie plaatsvindt in hartje Brussel van 5 tot 14 augustus. De vier podia waar het festival zich afspeelt (La Madeleine, Paleizenplein, Kunstberg en Le Club) zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (metro, tram en bus).

Laatste metro komt later

Om zonder zorgen terug naar huis te gaan kunnen de festivalgangers tijdens het weekend rekenen op de Noctis-bussen. De MIVB verlengt eveneens na de concerten op het Paleizenplein van 11 tot 14 augustus de dienstregeling van de metro die in de nabijheid rijdt, met een laatste doorkomst later dan normaal vanuit de stations Park en Troon. Alle informatie over de dienstregelingen van de laatste doorkomsten zijn beschikbaar op de website van de MIVB: mivb.brussels

Op vrijdag en zaterdag kunnen de festivalgangers ook gebruik maken van de Noctis-nachtbussen van de MIVB.

Contacteer ons
Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 kmĀ². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 51 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2019 liefst 433,5 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel