MIVB-reizigers zetten liefde op Valentijnsmuziek

Elke dag begeleidt muziek de reizigers die de metro nemen en maakt ze de stations en het traject van de reizigers aangenamer. Voor Sint-Valentijn nodigt de MIVB reizigers uit om hun eigen romantische playlist samen te stellen. De samensteller van de playlist met de meeste stemmen krijgt die te horen in de metro en sleept een dinertje voor twee in de wacht in de Tram Experience.

De reizigers kunnen hun romantische playlist samenstellen door hun tien favoriete liefdesliedjes te kiezen op de website wunderground.mivb.be. De lijst die de meeste stemmen in de wacht sleept, zal in de metro te horen zijn op Valentijnsdag. De winnaar/winnares wint een etentje voor twee personen in de Tram Experience. Dé gelegenheid bij uitstek om eerst zijn liefde te delen met alle reizigers en nadien “tête à tête”. De wedstrijd loopt nog tot donderdag 9 februari om middernacht.

Muzikaal programma voor ieders smaak

Muziek begeleidt iedere dag duizenden reizigers die langs de (pre)metrostations komen. Het muzikale programma varieert tijdens de dag maar ook tijdens het jaar, aangevuld met exclusieve programmatie zoals bij het uitkomen van films (Star Wars) of albums (Lady Gaga, Kings of Leon, Madonna, …), of rond bepaalde thema’s (kerst, Eurovisiesongfestival,… zonder daarbij het feest van de geliefden te vergeten). Voor die gelegenheid zal de MIVB op Valentijnsdag verschillende keren de winnende liefdesliedjes afspelen en om de reizigers zo tijdens hun rit te vergezellen met een romantisch deuntje.

Wunderground music

Het platform Wunderground music (wunderground.mivb.be) werd gelanceerd voor de 40ste verjaardag van de metro. Het laat toe om live naar de muziek te luisteren die in de metrostations speelt en om in te grijpen in de programmatie door de mogelijkheid te bieden om een dag lang dj van het net te worden. De reizigers kunnen hun playlist voorstellen op de website. Om de twee weken wordt de selectie met de meeste stemmen de volgende woensdag gespeeld in de metrostations. Sinds de lancering van dit platform werd zo al de zeer diverse playlist van 6 personen afgespeeld in de metro.

Contacteer ons
Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 kmĀ². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 51 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2019 liefst 433,5 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel