MIVB versterkt aanbod voor concert Mylène Farmer op zaterdag 22/7

Op zaterdag 22 juli geeft de Franse zangeres Mylène Farmer een concert in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Ter gelegenheid van dit concert versterkt de MIVB de lijnen van en naar de Heizel en weerklinken haar grootste hits in de stations.

De grote muzikale events op de Heizel volgen elkaar in sneltempo op. De MIVB draagt haar steentje bij door alles in het werk te stellen om iedereen voor en na het spektakel vlot ter bestemming te krijgen.

Versterking aanbod

Het Koning Boudewijnstadion verwacht 40.000 toeschouwers op 22 juli. Ongetwijfeld wordt het openbaar vervoer de beste keuze om zich te verplaatsen, vooral omdat de MIVB de frequentie van de lijnen verhoogt.

Metrolijn 2 wordt doorgetrokken naar Koning Boudewijn, zodat er elke 5 minuten een metro rijdt naar de Heizel. Zes metrostellen, vijf trams en twee bussen staan klaar om te worden ingezet in geval van grote drukte.

Het station Koning Boudewijn is gesloten vanaf 22 uur. De toeschouwers met een ticket voor de gele, rode of grijze zone moeten afstappen in Houba-Brugmann. Wie een ticket voor de blauwe of groene zone heeft, stapt af in station Heizel.

Er zullen MIVB-medewerkers en veiligheidsagenten aanwezig zijn in de stations Zuidstation, Heizel, Houba-Brugmann en Beekkant, om de reizigers wegwijs te maken en te waken over hun veiligheid. ​

EventPass vereenvoudigt leven toeschouwers

Op elk verkocht concertticket staat een Eventpass-code. Met deze 9-cijferige QR-code kan men een heen- en terugticket krijgen aan de GO-automaten, dat geldig is op de dag van het concert.

Muziek in stations

Om het feest volledig te maken verblijdt de MIVB de reizigers (van 15 tot 19 uur en van 23 tot 1 uur) met de grootste hits van Mylène Farmer in de stations. Zo houdt de feeststemming op de heen- en terugreis nog wat langer aan.

 

Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 km². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1,2 miljoen inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 54 buslijnen, 11 nachtbuslijnen en een vervoerdienst voor personen met een beperking. 

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel