MIVB versterkt lijnen voor wedstrijd België-Mexico in Boudewijnstadion

De Rode Duivels ontmoeten Mexico voor een vriendschappelijke wedstrijd op 10 november. Om de supporters de kans te geven het Koning Boudewijnstadion zonder beslommeringen te bereiken en te verlaten, versterkt de MIVB verschillende lijnen op de avond van de wedstrijd.

België en Mexico nemen het vrijdag 10 november tegen elkaar op vanaf 20.45 uur in een vriendschappelijke wedstrijd in het Koning Boudewijnstadion.

 

Om alle voetbalfans de kans te geven de wedstrijd bij te wonen zonder verkeers- of parkeerproblemen, versterkt de Brusselse openbaarvervoersmaatschappij verschillende metro- en tramlijnen.

Metro, tram, bus

Metrolijn 6, die het Koning Boudewijnstadion bedient, wordt voor en na de wedstrijd versterkt. Metrolijnen 1 en 5 worden eveneens versterkt na de wedstrijd om de aansluiting te vergemakkelijken voor de supporters die terugkeren met lijn 6.

Ook de tramlijnen 7, 51 en 93 worden versterkt na de match.

De buslijnen die de Heizel als eindpunt hebben, worden vanaf 18.30 uur beperkt tot de halte Palfijn en dit gedurende de hele wedstrijd.

Contacteer ons
Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 km². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 51 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2019 liefst 433,5 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel