MIVB versterkt lijnen voor wedstrijd België-Mexico in Boudewijnstadion

Woensdag 8 november 2017 — De Rode Duivels ontmoeten Mexico voor een vriendschappelijke wedstrijd op 10 november. Om de supporters de kans te geven het Koning Boudewijnstadion zonder beslommeringen te bereiken en te verlaten, versterkt de MIVB verschillende lijnen op de avond van de wedstrijd.

België en Mexico nemen het vrijdag 10 november tegen elkaar op vanaf 20.45 uur in een vriendschappelijke wedstrijd in het Koning Boudewijnstadion.

 

Om alle voetbalfans de kans te geven de wedstrijd bij te wonen zonder verkeers- of parkeerproblemen, versterkt de Brusselse openbaarvervoersmaatschappij verschillende metro- en tramlijnen.

Metro, tram, bus

Metrolijn 6, die het Koning Boudewijnstadion bedient, wordt voor en na de wedstrijd versterkt. Metrolijnen 1 en 5 worden eveneens versterkt na de wedstrijd om de aansluiting te vergemakkelijken voor de supporters die terugkeren met lijn 6.

Ook de tramlijnen 7, 51 en 93 worden versterkt na de match.

De buslijnen die de Heizel als eindpunt hebben, worden vanaf 18.30 uur beperkt tot de halte Palfijn en dit gedurende de hele wedstrijd.