MIVB zet pendelbussen in voor festival Jam'in Jette

Voor het Jam'in Jette festival zet de MIVB pendelbussen in op 17 en 18 mei. Ze rijden tussen 00.30 en 2 uur 's nachts zodat festivalgangers tot in de vroege uurtjes kunnen genieten van de verschillende concerten en activiteiten en veilig thuiskomen.

Het Jam'in Jette festival neemt op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei het Jeugdpark in Jette over voor een weekend vol wereldmuziekconcerten en artistieke activiteiten. Na afloop kunnen de deelnemers in alle rust naar huis terugkeren dankzij de pendelbussen van de MIVB die om het halfuur rijden tot 2 uur 's nachts.

Zowel op vrijdag als op zaterdag vertrekken de pendelbussen vanaf Jam'in Jette om 00.30, 1, 1.30 en 2.05 uur (laatste vertrek). De pendeldiensten zullen vrij toegankelijk zijn en de volgende haltes aandoen: Ontmijners, Woeste, Odon Warland, Belgica, Vanderstichelen, Jubelfeest, Ribaucourt, Sainctelette, IJzer, Rogier en de Berlaimont om te eindigen bij het Centraal Station, waar verbindingen met Noctis-bussen nog altijd mogelijk zullen zijn.

Overdag kunnen deelnemers het festival gemakkelijk bereiken met de bus of tram:

  • Halte Guillaume de Greef: trams 19, 51, 62, 93 en bus 88
  • Station van Jette: bus 14 en 88

Er zijn veel andere lijnen in de omgeving. Bezoekers kunnen hun route plannen op de website van de MIVB www.mivb.brussels of via de mobiele app.

Story image

 

Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 km². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1,2 miljoen inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 54 buslijnen, 11 nachtbuslijnen en een vervoerdienst voor personen met een beperking. 

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel