Nationale betoging op 2 oktober: het MIVB-net ondervindt mogelijk hinder

De nationale actiedag op dinsdag 2 oktober tegen de maatregelen van de federale regering zal mogelijk gevolgen hebben voor het MIVB-net. De Brusselse openbaarvervoersmaatschappij informeert haar reizigers dinsdag vanaf 6 uur in reële tijd over de toestand van het net via haar gebruikelijke communicatiekanalen.

2 oktober is er een nationale actiedag en betoging over het thema van de pensioenen en eindeloopbanen. Het gemeenschappelijk vakbondsfront van de MIVB ondersteunt de acties.

De mogelijke deelname van de personeelsleden zorgt die dag wellicht voor hinder op het tram-, bus- en metronet.

Om de reizigers zo goed mogelijk te informeren over de toestand van het net, opent de MIVB haar Contact Centre (070/23.20.00) al om 6 uur op dinsdagochtend. De website mivb.brussels informeert reizigers voortdurend, net als de Facebook-pagina (facebook.com/mijnmivb) en de Twitter-account (@stibmivb).

Contacteer ons
Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 km². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 51 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2019 liefst 433,5 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel