Nieuw album van Ozark Henry in primeur te horen in de metro

«US», het nieuwe album van Ozark Henry, verschijnt op 31 maart. De reizigers van de MIVB kunnen het morgen in primeur ontdekken in de metrostations van de hoofdstad. Wie de wedstrijdvragen op Wunderground Music juist beantwoordt, maakt kans op een exemplaar of op een privé showcase van de zanger.

De schrijver-componist-zanger Ozark Henry veroverde al vele jaren geleden de harten van tal van muziekliefhebbers. En zoals steeds begeleidt muziek ook de metroreizigers, om zo hun ritje door de stations aangenamer te maken.

Die muziek verandert in functie van het tijdstip van de dag, maar ook van de gebeurtenissen. De MIVB biedt haar reizigers geregeld een exclusieve playlist aan of muziek gekoppeld aan een bepaald thema, zoals met Valentijn, Eurovision, het verschijnen van de jongste episode van Star Wars of van een nieuw album.

Na David Bowie, Madonna, Lady Gaga, Kings of Leon en Adele is het nu de beurt aan Ozark Henry. Zijn nieuw album, “US”, ligt op vrijdag 31 maart in de rekken. De reizigers kunnen het morgen, woensdag 29 maart, al in primeur horen in de Brusselse metro.

Fans van de artiest kunnen eveneens plaatsen voor een privé showcase op 27 april in de wacht slepen, én vinylplaten van “US”. De wedstrijd loopt tot 17 april en is beschikbaar op de site van Wunderground Music (wunderground.mivb.be).

Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 km². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 51 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2019 liefst 433,5 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel