Persuitnodiging - MIVB coacht chauffeurs bij rustige en milieuvriendelijke rijstijl

De Brusselse openbaarvervoersmaatschappij neemt een nieuw systeem in gebruik voor milieuvriendelijk en comfortabel rijgedrag in haar bussen.

De MIVB lanceerde al eerder zogenaamde ecodrive of milieuvriendelijk rijgedrag in de metro. Nu wordt ook de busvloot uitgerust met een systeem op maat van deze voertuigen.

De MIVB nodigt u uit om een demonstratie van dit systeem bij te wonen op donderdag 8 oktober om 13.30 uur in de remise van Haren (Houtweg 99, Haren). U krijgt er de gelegenheid om beelden te maken van de indicator voor en tijdens een testrit en om interviews te doen met chauffeurs en (coaching)verantwoordelijken. De demonstratie vindt plaats in aanwezigheid van de Brusselse minister van Mobiliteit, Pascal Smet en van de CEO van de MIVB, Brieuc de Meeûs.

 

Gelieve uw komst te bevestigen bij An Van hamme (vanhammea@mivb.irisnet.be - 02 515 20 56).

Afspraak : 

Datum: donderdag 8 oktober 2015 om 13.30 uur  in de remise van Haren  -  Adres: Houtweg 99, 1130 Haren

Contacteer ons
Lore Vandoorne Woordvoerster Pascal Smet, Kabinet Pascal Smet
Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 kmĀ². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 51 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2019 liefst 433,5 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel