Raad van bestuur MIVB leeft mee met de slachtoffers en hun familie

Vandaag vond een bijzondere zitting plaats van de raad van bestuur van de MIVB. Naar aanleiding daarvan laten de leden van de raad van bestuur weten diep geraakt te zijn door de verschrikkelijke aanslag die het openbaarvervoersnet trof.

“Dit vreselijke drama maakte een groot aantal slachtoffers. Reizigers en personeelsleden werden gewond, verschillenden tellen een naaste, een vriend, een buur, een kennis onder de slachtoffers. Wij zijn met heel ons hart bij hen. Velen maakten dit verschrikkelijke drama van nabij mee, velen bevonden zich in het hart van de gruwelijkheden.”

De raad van bestuur bedankt nadrukkelijk alle hulpverleners en ordediensten die ter plaatse kwamen na de aanslag.

“Wij bedanken ook alle personeelsleden die diep geraakt zijn en die een grote mate van beroepsernst aan de dag leggen tijdens deze gebeurtenissen die we liever niet hadden meegemaakt.”

Contacteer ons
Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 kmĀ². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 51 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2019 liefst 433,5 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel