Reizigers Brusselse metro kiezen zelf kerstmuziek

De reizigers van de Brusselse vervoersmaatschappij MIVB krijgen de kans zelf de muziek te kiezen die ze tijdens het eindejaar willen horen in de metro. Ze kunnen daarvoor op een speciale website hun persoonlijke playlist samenstellen. De muziekselectie die de meeste stemmen haalt, weerklinkt op 21 december in de metro.

Reizigers kunnen sinds de feestelijkheden rond 40 jaar metro hun eigen playlist samenstellen op wunderground.mivb.be en voor een dag de dj van de metro worden. Om de 14 dagen wordt de playlist met de meeste stemmen afgespeeld. Op de website kan je ook live de muziek beluisteren die op dat moment te horen is in de Brusselse metrostations.

Kerstmuziek in de metro

Met de eindejaarsfeesten in aantocht geeft de MIVB haar reizigers nog één keer de kans om via een wedstrijd hun eigen muziekselectie te beluisteren in de metro. Omdat de nummers te horen zullen zijn tijdens het eindejaar, gaat het om een speciale Winterpret-playlist.

Wie deel wil nemen heeft tot 16 december 18 uur om een playlist met 15 eindejaarsnummers samen te stellen. De winnende selectie is op 21 december te horen in alle metrostations van de hoofdstad. De winnaar krijgt er nog een prijs bovenop.

Alle informatie over de wedstrijd is te vinden op http://wunderground.mivb.be/playlist-wedstrijd/

Contacteer ons
Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 kmĀ². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 51 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2019 liefst 433,5 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel