Sinterklaas bezoekt metronet MIVB

Dinsdag 5 december 2017 — Morgen, woensdag 6 december, neemt Sinterklaas de tram en de metro. De goedheilige man zal er snoepjes uitdelen aan de reizigers om hen te bedanken het openbaar vervoer te gebruiken. Wie wil, kan de Sint volgen op het MIVB-net.

Sinterklaas vertrekt om 8.15 uur met de metro in het Weststation en gaat daarna naar de stations Schuman, Kunst-Wet en Zuidstation, vervolgens naar Louiza, Beekkant en Rogier waar hij iets voor 13 uur de tram neemt naar De Brouckère. In de namiddag gaat hij langs metrostation Centraal Station om zo terug te keren naar het Weststation.

Op zijn traject deelt de Sint snoepjes uit aan de brave kinderen (en ook aan de iets oudere reizigers)! Het is een gelegenheid om de reizigers te bedanken  dat ze het openbaar vervoer gebruiken en zo ijveren voor  duurzame mobiliteit en een betere levenskwaliteit in de stad.

---

Niet voor publicatie:

De journalisten en fotografen die de Sint willen volgen op een gedeelte van zijn traject, kunnen contact opnemen met An Van hamme via an.vanhamme@mivb.brussels of op 0477-62.73.73. Afspraak in de lokettenzaal van het Weststation, voor de BOOTIK, om 8 uur (vertrek om 8.15 uur).