Star Wars begeleidt MIVB-reizigers op 16 december

The Force zal aan uw zijde staan tijdens uw verplaatsingen op woensdag 16 december. Ter gelegenheid van de ‘release’ van “The Force Awakens”, 7de episode van Star Wars, laat de MIVB twee nummers horen van de saga in de metro- en premetrostations.

Wat is er leuker dan te reizen met muziek? De Brusselse openbaarvervoersmaatschappij heeft dat goed begrepen en past dagelijks haar muziekselectie aan om voor elk wat wils te bieden. Maar de MIVB laat het daar niet bij. Ze grijpt ook evenementen en ‘releases’ van albums aan om de reizigers exclusieve of themagerichte muziek aan te bieden en zo hun ritje nog aangenamer te maken.

Je kan er niet naast kijken: morgen, woensdag, komt de 7de episode van Star Wars “The Force Awakens” in de bioscoop. De gedroomde kans voor de MIVB om verschillende keren per dag in de (pre)metrostations de belangrijkste nummers van de saga te laten weerklinken: de Oscar-winnende muziek van de begingeneriek en de Imperial March.

Het is niet de eerste keer dat de MIVB een aangepast muziekprogramma aanbiedt aan haar reizigers: bij de ‘release’ van bepaalde albums (David Bowie, Madonna, Lady Gaga, Kings of Leon, Adele, …), maar ook tijdens bepaalde evenementen (Eurovision, Sint-Valentijn, kerst,…).

De MIVB nodigt haar reizigers en/of Star Wars-fans ook uit om de « 9 tips om niet aan de dark side te reizen” te ontdekken op de blog mivbstories.be. De gelegenheid bij uitstek om te herinneren aan enkele elementaire regels die reizen met het openbaar vervoer aangenamer maakt voor iedereen.

Contacteer ons
Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 km². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 51 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2019 liefst 433,5 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel