Tevredenheidsbarometer: resultaten 2015

Uitnodiging persconferentie dinsdag 8 maart

De mening van de reizigers over de dienstverlening van de MIVB vormt een uitermate belangrijke bron van informatie voor de Brusselse vervoersmaatschappij. Tijdens het laatste trimester van 2015 polste een onafhankelijk onderzoeksbureau naar hun mening over onder andere de stiptheid, veiligheid, frequenties, comfort en reizigersinformatie. De resultaten van deze enquête helpen de MIVB haar positieve punten en eventuele werk- en aandachtspunten te bepalen om zo nog beter aan de noden van de reizigers te beantwoorden.

Deze jaarlijkse enquête is voorzien in het beheerscontract en wordt uitgevoerd op vraag van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

De heer Brieuc de Meeûs, CEO van de MIVB stelt de resultaten van de tevredenheidsbarometer 2015 voor in aanwezigheid van de heer Pascal Smet, minister van Openbaar Vervoer van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

De persconferentie vindt plaats op dinsdag 8 maart om 11 uur in het Management Center in de remise van Haren, Houtweg 99. Na afloop is er een lichte lunch voorzien.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen bij An Van hamme

(vanhammea@mivb.irisnet.be - 02 515 20 56).

 

 

Toegang met het openbaar vervoer:

 

 

 

 

 

Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 kmĀ². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 51 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2019 liefst 433,5 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel