Theaterfestival verrast metroreizigers

Dinsdag 11 augustus 2015 — De metroreizigers krijgen vanaf morgen een voorsmaakje van het theaterfestival “Théâtres Nomades”, dat vanaf 13 augustus plaatsvindt in het Warandepark in hartje Brussel. Acteurs zullen levende schilderijen uitbeelden die draaien rond het circusthema.

Komische, poëtische en gekke situaties passeren de revue van woensdag 12 tot en met vrijdag 14 augustus. Acteurs zullen de metroreizigers verrassen met grappige én ontroerende scènes uit de kunstzinnige wereld van Théâtres Nomades.

Tegelijk zal een ploeg begeleiders neerstrijken om flyers uit te delen aan de reizigers met meer informatie en ter promotie van het theaterfestival, dat plaatsvindt van 13 tot en met 16 augustus in het Warandepark.

Het dolle gezelschap zorgt voor animatie in de metro van 12 tot 14 augustus van 9 tot 12 en van 13 tot 16 uur op lijnen 1 en 5 tussen Park en Sint-Guido.

50 gratis optredens

Zoals elke zomer palmt het theatergezelschap Théâtres Nomades het Warandepark in met gekleurde tentjes en folkloristische woonwagens. Van donderdag 13 tot zondag 16 augustus staan 50 gratis optredens op het programma met theater, straatkunstenaars en circus.

Het Warandepark is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer: metrolijnen 1 en 5, trams 92 en 93 en bussen 29, 63, 65 en 66, halte “Park”.