Verklaar je liefde op 14 februari op het MIVB-net

De MIVB biedt tortelduifjes de mogelijkheid om Sint-Valentijn op een zeer originele manier te vieren. De reizigers kunnen hun liefdesverklaring naar de blog sturen van de Brusselse openbaarvervoersmaatschappij. De drie populairste verklaringen worden op 14 februari op het MIVB-net getoond.

Een ruiker bloemen, parfum, een romantisch etentje, een weekendje weg,… Er zijn duizenden manieren om zijn/haar hartendiefje te tonen dat je in vuur en vlam staat. Maar waarom deze keer niet eens een zeer originele manier kiezen? De MIVB zet je op weg.

Verklaar je liefde op het MIVB-net

De geliefden kunnen nog tot 12 februari hun liefde in 120 tekens verklaren op de MIVB-blog, mivbstories.be.

Waarom in 120 tekens? Omdat de drie meest populaire boodschappen (die de meeste stemmen in de wacht slepen en door de jury geselecteerd werden) op woensdag 14 februari worden getoond op de wachttijdaanduiders van de MIVB in de stations en aan de bovengrondse haltes. Die aanduiders tonen maximaal 120 karakters.

De auteurs van de vijf meest populaire boodschappen krijgen bioscooptickets.

De MIVB is meer dan pendelen van en naar het werk

Uitjes, culturele bezoeken, wandelingen om de stad te ontdekken, oudejaarsnacht, voetbalwedstrijden, Eurovision, de lancering van nieuwe muziekalbums, Valentijn,… De MIVB vergezelt haar reizigers het hele jaar door, bij alles wat deel uitmaakt van het leven in Brussel.

Contacteer ons
Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 kmĀ². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 51 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2019 liefst 433,5 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel