Zorgeloze Museum Night Fever dankzij gratis MIVB-pendelbussen

Tijdens de nacht van 11 op 12 maart zwaaien 23 Brusselse musea de deuren open voor Museum Night Fever. De MIVB verbindt zich opnieuw aan dit evenement en zet pendelbussen in die tussen de deelnemende musea rijden.

De 10de editie van Museum Night Fever speelt zich af tijdens de avond en nacht van zaterdag 11 maart. Van 19 uur ’s avonds tot 1 uur ’s nachts openen 23 Brusselse musea de deuren voor bezoekers om zich te tonen vanuit een ander “licht”, met een gevarieerd programma: installaties, geleide bezoeken, performances, live muziek, workshops,… Er is ook een afterparty om 23 uur bij Bloody Louis in de Louizagalerij met bekende dj’s, opkomend talent, muzikanten en artiesten.

Gratis MIVB-pendelbussen voor bezoekers

De MIVB verbindt zich opnieuw aan dit cultureel evenement door de bezoekers de hele avond lang te vervoeren, van het ene museum naar het andere. Pendelbussen rijden in lus tussen de verschillende plaatsen van 19 uur tot 1 uur. Tramlijn 92 rijdt tot 1 uur ’s ochtends tussen het station van Schaarbeek en Louiza. Van 1 tot 1.30 uur rijdt een pendelbus naar de afterparty, bovenop het Noctis-nachtbussennet dat sowieso tijdens de nacht van zaterdag op zondag rijdt. De pendeldienst, lijn 92 (tussen Louiza en Schaarbeek Station) en het Noctisnet zijn gratis toegankelijk voor houders van een Museum Night Fever-armbandje.

De bezoekers die de gratis pendeldienst tussen de musea gebruiken, worden op hun reis vergezeld door jong muzikaal talent.

Het gedetailleerde programma van het evenement en alle informatie over de pendeldienst zijn beschikbaar op de website www.museumnightfever.be en www.mivb.brussels.

Contacteer ons
Over MIVB

De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB) is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. Haar werkterrein omvat een oppervlakte van 241,5 kmĀ². Ze verzorgt de verplaatsingen van een bevolking van meer dan 1.100.000 inwoners waarbij men nog duizenden pendelaars kan rekenen. Het MIVB-net telt 4 metrolijnen, 18 tramlijnen, 51 buslijnen en 11 nachtbuslijnen. De MIVB verzorgde in 2019 liefst 433,5 miljoen ritten.

MIVB
Koningsstraat 76
1000 Brussel